Zorg aan boord.

 

 

Het Comfort van Speciaal-Cruises.

 

 

Wij bieden u een zorgeloze aangepaste cruise, hetgeen niet wil zeggen dat er geen zorg aan boord is, in tegen deel zelfs !

 

Uniek is de aanwezigheid van de medische zorg. 

24 uur per dag is er een medisch team bestaande uit 1 Arts en 2 verpleegkundige*.

 

Diëten & Zuurstof

Wij houden graag rekening met speciale voedingsvoorschriften en eventueel zuurstofgebruik. Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven welk deel voor u noodzakelijk is, Dit geldt ook voor het gebruik van zuurstof.

Dialyse vaarvakantie met de MS-Viola of Zonnebloem of Willem Alexander

Dialyse riviercruise.

 

 

Relaxen buiten de eigen omgeving met de zekerheid van een goede medische behandeling. De MS-Viola is niet alleen uniek met de geboden luxe of comfort. Vanaf vandaag hoeft u niet meer te wachten tot september om als dialyse patiënt een rivier cruise in Nederland of Duitsland te maken. Wij bieden u de mogelijkheid om op iedere aanlegplaats van het schip, het héle jaar door,  te dialyseren in een gecertificeerde kliniek.

 

Zodra het schip aanlegt staat uw taxi al gereed om u naar de dialyse-kliniek te brengen. Indien nodig met een aangepast voertuig. In sommige klinieken is eventueel een nacht dialyse beschikbaar, zo hoeft u gedurende de duur van de riviercruise maar één keer gedialyseerd te worden. 

 

Wij werken hiervoor samen met verschillende dialyse-centra langs de verschillende vaarroutes in zowel Nederland, België als Duitsland.  

 

De verschillende centra gebruiken de Fresenius 4008-S dialyse machines.

 

Wij werken samen met o.a. :

PHV- Der Dialysepartner Bonn (Dld)

Dialyse Boppard (Dld)

CWZ - Dialyse afdeling (NL)

Maasstad Ziekenhuis (NL)


Vakantie Dialyse.

 

Wij hebben de dialyse centra geselecteerd op o.a. beschikbaarheid van vakantie-dialyse en een goede bereikbaarheid alsmede certificering van de betreffende kliniek/ziekenhuis.

 

Zo is de MS-Viola hét perfecte vakantieschip voor een heerlijke zorgeloze vakantie.

 

Wilt u op een verantwoorde manier van een onbezorgde dialyse vakantie genieten in een aangename omgeving?  Ons zorgteam geeft u graag meer informatie.

Klik op de foto voor vergroting


* Om u van de juiste zorg te kunnen voorzien is het noodzaak dat uiterlijk 7 dagen voor vertrek wij over de juiste gegevens beschikken!

 

 

Klik op de button hieronderSpeciaal Cruises  is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

Dé Specialist in aangepaste reizen !