Welkom aan boord bij de MS-Viola                                                               

 

MS-Viola zet dé nieuwe standaard voor aangepaste riviercruises.

Wij staan garant voor zorgeloze rolstoel toegankelijke riviercruise met onze geheel vernieuwde MS-Viola

 

Onvergetelijke riviercruises

 

Dé nieuwe standaard in aangepaste riviercruises

 

 

Voor een bijzondere aangepaste riviercruise bent u bij Speciaal Cruises aan het juiste adres.  Met gepaste trots stellen wij ons aan u voor als dé agent voor Nederland en België voor de MS-Viola. Na een verbouwing van meer dan 7,5 miljoen Euro is de MS-Viola het modernste, mooiste en meest comfortabele aangepaste rivier cruiseschip dat er momenteel over de Europese rivieren vaart. 

 

Het beeld dat de meeste mensen hebben bij een aangepast rivier cruiseschip is gedateerd en beslist verleden tijd op het moment dat u aan boord gaat van de MS-Viola.

 

De ambiance van de MS-Viola steekt met kop en schouders boven alle andere aangepaste rivier cruiseschepen uit ! De MS-Viola straalt comfort en luxe uit van een 5-sterren hotel ! Daarnaast staat de vriendelijke en attente internationale bemanning altijd voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen..

 

Kan het nog luxer?

Bij vervoersproblemen bieden wij u een aangepaste TAXI-SERVICE aan. Hiermee wordt u thuis opgehaald en bij de loopplank van de MS-Viola afgezet. Lees meer ....

 

Het moderne vakantieschip staat garant voor een comfortabele en bovenal luxe cruise.

Waarom MS-Viola

 

-  Mooiste, modernste aangepaste rivier cruiseschip,

-  Toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

-  Rolstoel-toegankelijk,

-  Voldoende hulpmiddelen.

-  Geraffineerd aangepast.

-  24/7 Medisch arts en 2 verpleegsters aan boord.

-  Volpension

-  Iedere dag een ander uitzicht,

-  De mooiste vaarroutes,

-  Ruime comfortabele aangepaste cabines,

-  Volledig aangepaste badkamers

-  Dialyse mogelijkheid op iedere aanlegplaats, 

-  Vriendelijke en attente bemanning

 

Natuurlijk zijn er nog véél meer andere argumenten waardoor kiezen voor de MS-Viola als vanzelfsprekend is. Lees alle informatie op deze site. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd via ons contact formulier uw vraag stellen.


Het aftellen is begonnen ........

Er is altijd maar één eerste keer !

 

Op 6 mei 2019 gooit de MS-Viola voor de allereerste keer haar trossen los.

 

Deze eerste cruise gaat over de Romantische Rijn vanuit Bonn naar Rüdesheim en terug. Geniet van de adembenemende panorama's.  Voor deze zeer speciale gelegenheid hebben wij voor u een bijzondere aanbieding!  

 

Wilt u getuige zijn van deze bijzondere Maiden cruise klik dan hieronder op de grijze button voor meer informatie.   

 

Maar wees er snel bij het aantal plaatsen is beperkt  !!

 

Klik op de button hierboven voor meer informatie over deze speciale aanbieding.


Hoe ziet uw vakantie eruit ?

 

Een riviercruise, in het bijzonder op de MS-Viola, geeft een gevoel van luxe. Genietend van het comfort van de MS-Viloa ziet u een afwisselend landschap met natuur en oude gebouwen aan u voorbij trekken. Gedurende uw riviercruise zal de MS-Viola meerdere keren verschillende havenstadjes aan doen, zodat u deze kunt bezoeken. U kunt dan bijvoorbeeld lekker gaan winkelen, een terrasje pakken of misschien een museum bezoeken.

 

Uw riviercruise begint op Maandag op Zondag nemen we afscheid. Gedurende deze cruise bieden wij een excursie programma aan.  Uiteraard verschilt deze per dag en is het aangeboden programma afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van onze gasten. U bepaalt zelf aan welke programma onderdelen u deelneemt, het is tenslotte uw vakantie en staan uw wensen voorop.

 


Er wordt momenteel nog hard aan het schip gewerkt, gebruikte foto's zijn 'Artist-impressions' of foto's in de bouw gemaakt.

 

Comfortabel en Voordelig ..

 
Het moment dat u aan boord komt van de MS Viola begint uw luxe riviercruise. Het moderne schip is volledig aangepast en is zeer goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel. Er is zelfs 24/7 een Medisch Arts aan boord met 2 gediplomeerde verpleegsters.  Lees meer ...

De mooiste riviercruises.

Ons team bestaande uit enthousiaste en vooral deskundige cruise specialisten heeft niet stil gezeten! Wij hebben verschillende fantastische aangepaste riviercruises voor u samengesteld in Nederland en Duitsland.  Vaar met ons mee en geniet van de prachtigste vaarroutes en de verschillende interessante plaatsen die onderweg worden aangedaan.    Lees meer ...


Bijzondere vakanties.

 

Onze rivier cruises zijn volledig verzorgde vakanties voor mensen met een beperking of chronisch zieken en die als gevolg daarvan lichte- of indien nodig intensieve zorg nodig hebben.


Ook op het zonnedek is het goed toefen.  

Met de royale lift komt u eenvoudig op het zonnedek. Hier bevindt zich een serre, zonneluifel en het zonnedek. Hier kunt u niet alleen genieten van een heerlijk kopje koffie of de zon maar óók van het continu wisselende uitzicht. Mocht het net iets te fris zijn op het zonnedek kunt u natuurlijk in de sfeervolle panorama-salon heerlijk ontspannen.


Vriendelijk geprijsd. 

Speciaal-Reizen is uniek met dit aanbod in zowel Nederland als België. Door ons uitgebreide sponsor-netwerk kunnen wij onze aangepaste cruises aanbieden vér onder de normaal gangbare prijzen. Zo komt een ultieme riviercruise voor iedereen binnen handbereik.


Aan alles is gedacht!  

 

Hierdoor staan wij garant voor een comfortabele en bovenal luxe cruise. U hoeft alleen te genieten !  De MS-Viola beschikt over 34 volledig aangepaste 2-persoons hutten en 25 niet aangepaste 2-persoons hutten.  Lees meer ...


Volpension + extra.  

 

Bij zo een luxe riviercruise  is natuurlijk alles goed geregeld,  Geniet van luxe ontbijtbuffetten, verfijnde lunches en overheerlijke diners. Wij noemen dit culinair genieten. Uiteraard houden wij rekening met speciale diëten.  Lees meer .....


Betaling aan boord.  

 

Aan boord van de MS-Viola wordt gerekend met Euro's. U kunt aan het einde van de cruise uw rekening alsmede eventueel aan boord geboekte excursies contant betalen of met een Creditcard,  Mastercard, Visa of PIN.


 

Profiteer van onze fantastische aanbiedingen !

 

Ontdek de mooiste aangepaste riviercruise van Europa !

 


Het mooiste en nieuwste aangepaste schip van 2019 ! 

 

De MS Viola vaart voor het eerst af op 6 mei 2019 !

 

Het mooiste, nieuwste en meest comfortabele rivier cruiseschip zal over de meeste Europese rivieren varen. Hiermee zet Speciaal-cruises dé nieuwe standaard in aangepaste cruises. 

 

Welkom aan boord van ons varende aangepaste 5-sterren hotel !

 

Scheepshoorn MS-Viola

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen

 
Speciaal Cruises is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

Dé Specialist in aangepaste reizen !