Vaarschema    Kerstcruise 2020

Boekingsnummer 2020-vio-kerst                                                           

 
4 Daagse Kerstmarkten Riviercruise met de MS-Viola door Duitsland.
 
4 dagen aan boord van de MS-Viola is al een genot op zich. Deze cruise is het schip volledig gedecoreerd en in kerstsfeer. Het prachtige afwisselende landschap onderweg maakt het nog beter! Tel daar de prachtige kerstmarkten en de gezellige sfeer bij en uw reis kan niet meer stuk !
 
 
1 ste dag               
Arnhem; Inscheping vindt plaats vanaf 17.30 uur. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat iedereen is ingecheckt lichten we om 19.30 uur de ankers en laten we Arnhem achter ons en zetten koers naar Düsseldorf waar we overnachten.
 
 
2 de dag
Na een uitgebreid ontbijtbuffet maken wij ons langzaam op om de kerstmarkt van Düsseldorf te bezoeken. De prachtig versierde straten in de Altstadt leiden u als vanzelf naar de Nikolausmarkt en de groots opgezette kerstmarkt op de Schadowplatz. Hier kunt u naar hartelust genieten van alle lekkere en mooie dingen die in de kraampjes aangeboden worden. Tegen het einde van de middag verwachten wij u weer terug aan boord voor een heerlijk glaasje Glühwein of warme chocomelk. Tijdens het heerlijk Captain's dinner en de aansluitende gezellige avond aan boord varen wij richting Düsseldorf. 
 
 
3 de dag
Deze dag is er gelegenheid om na het uitgebreide ontbijtbuffet de bekende kerstmarkt van Keulen te bezoeken. De kerstmarkt in Keulen is groots en juist daarom ook een hele bijzondere. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen in wat te beleven. Het is het decor dat de kerstmarkt van Keulen zo bijzonder maakt. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante DOM van Duitsland. Dat moet je echt zien en beleven.  Later in de middag lichten wij de ankers en zetten koers naar Bonn. Hier kunt u tijdens de avonduren de kerstmarkt van Bonn bezoeken.
 
4 de dag 
Deze sfeervolle kerst reis is bijna ten einde. Vroeg in de ochtend zetten wij koers naar Arnhem waar wij rond 09.30 uur zullen arriveren. Hier nemen wij afscheid van u en begroeten u graag nog een keer op de MS-Viola of een van onze andere vakanties

 

 

 

MS-Viola zet dé nieuwe standaard voor aangepaste riviercruises.

Ontdek de mooiste aangepaste riviercruise van Europa !

 

* Vaarschema onder voorbehoud van wijzigingen.


Riviercruise met het aangepaste vakantieschip MS-Viola

Speciaal Cruises is 100% daugther of  Speciaal-reizen.nl  

The Specialist in accessible travel !