Vaarschema    Bonn - Rotterdam v.v.

Boekingsnummer 2020-00                                                           

 
7 Daagse Riviercruise met de ms-Viola door Nederland en Duitsland.
 
7 dagen aan boord van de MS-Viola is al een genot op zich. Het prachtige afwisselende landschap onderweg maakt het nog beter! Tel daar de prachtige dorpjes en steden bij en uw reis kan niet meer stuk.
 
 
1 ste dag  

Mogelijkheid voor dialyse in Bonn

Deze dag arriveert u in Bonn waarna de inscheping plaats vindt om 14.00 uur. Nadat iedereen is ingecheckt lichten we om 15.30 uur ankers en laten we Bonn achter ons. Bonn is een levendige en bovenal moderne stad met een zeer lange geschiedenis. U vindt er vele musea en prachtige gebouwen. Hier tussen staat ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven.  Wij krijgen een heerlijk welkoms diner geserveerd, genieten van het uitzicht en varen in een keer door naar Nijmegen waar wij al vroeg zullen arriveren.
 
2 de dag 

Mogelijkheid voor dialyse in Nijmegen *   

Deze dag blijven wij in de oudste stad van Nederland. Na een heerlijk ontbijt aan boord gaan wij Nijmegen en omgeving ontdekken. Wij hebben 2 fantastische excursies voor u in Petto. 

   

3 de dag 
Na een heerlijk ontbijt vertrekken wij rond de klok van 10 vanuit Nijmegen, via het land van Maas en Waal,  naar Gorinchem waar we later op de middag zullen arriveren. Gorinchem is een oude vestingplaats en was vroeger een belangrijk deel van de Hollandse Waterlinie.
 
4 de dag 

Mogelijkheid tot dialyse *

Wij verlaten Gorinchem al vroeg en zetten koers naar de grootste havenstad van de wereld - Rotterdam. Aankomst in Rotterdam staat voor ca. 10.30 uur. Wij hebben verschillende leuke activiteiten voor u in petto.

 

 
5 de dag 

Mogelijkheid voor dialyse.*

s-Morgens om 9 uur worden de ankers gelicht en varen wij de mooie route van Rotterdam naar Arnhem waar wij rond 16.00 uur zullen arriveren.   Op de Rijn kade kunt u een terrasje pakken bij het gezellige Rijn-mozaiek. Onder het genot van een glaasje wij kunt u heerlijk genieten van de avondzon.

 

 
6 de dag 

Mogelijkheid voor (nacht)Dialyse in Kleve.

Rond 15.00 uur laten we Arnhem achter ons om koers te zetten naar Düsseldorf waar we rond 23.00 uur zullen arriveren. Geniet deze middag van het animatie programma aan boord of van het wisselende uitzicht. In de avond wordt het Captain's Diner geserveerd.  Vandaag wordt er extra feestelijk gedineerd waarbij feestelijke kleding op prijs wordt gesteld.

 

 
7 de dag 

Mogelijkheid voor Dialyse in Bonn.

Deze laatste dag van onze rivier cruise varen we naar de thuishaven van de MS-Viola in Bonn. Aankomst in Bonn is 09.00 uur. Hierna is het ontschepen en nemen wij afscheid van u. Wij begroeten u graag nog een keer op de MS-Viola of een van onze andere vakanties

 

 
 
 

 

 

Een veelzijdige cruise waarbij u Nederland én Duitsland vanaf het water ontdekt !

 

Ontdek de mooiste aangepaste riviercruise van Europa !

 

 

Wijzigingen in programma onder voorbehoud - Tijden  in- en ontschepen onder voorbehoud.

Als gevolg van hoge en/of lage waterstanden kunnen wijzigingen in het vaarschema optreden. Wijzigingen geven geen recht op compensatie. 


* Dialyse-patiënten dienen vooraf bij boeking aan te geven welke dagen zijn dialyse nodig hebben.


Speciaal Cruises is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

De Specialist in aangepaste reizen !