Grote groepen zijn bij ons óók welkom!

Wilt u het complete schip afhuren?

 

Een rivier cruiseschip huren lijkt makkelijker dan het in werkelijkheid is, wij stellen echter onze expertise u graag ter beschikking.

 

Bij de MS-Viola, voorheen bekend als de Henry-Dunant of Rode kruisschip, bestaat de mogelijkheid voor zorgorganisaties om het aangepaste vakantieschip voor een héle week af te huren (full-charter). Wij varen van Maandag tot en met Zondag. De prijzen en de mogelijkheden hangen onder andere af van de plaatsen welke worden aangedaan, de beschikbaarheid van het vakantieschip,  het reisschema, uw wensen voor de catering en welke route u wenst te varen.

 

Daarom stellen wij een riviercruise altijd in overleg met de zorgorganisatie samen waarbij de vertrekplaats alsmede de aankomstplaats zoveel mogelijk in de planning van de MS-Viola passen. 

 

U huurt een compleet pakket.

 

Huurt u de MS-Viola, dan huurt u een compleet verzorgd pakket van A tot Z. Aan werkelijk alles is gedacht. Er is zelfs 24/7 een Medisch arts met 2 gediplomeerde verpleegsters aan boord (vanaf seizoen 2020) . Uiteraard is het schip volledig geraffineerd aangepast, waardoor de luxe en het comfort van een rivier cruise schip blijft zoals het hoort te zijn!  De indruk van een ziekenhuis-schip is ver te zoeken!

 

De MS-Viola beschikt over 34 luxe aangepaste 2-persoons cabines met gedeelde volledig aangepaste badkamer en 27 luxe cabines met gedeelde badkamer.  

 

Het verblijf aan boord is altijd op basis van Volpension.  Onze chef-kok met zijn kookbrigade presenteert iedere dag heerlijke, afwisselende gerechten. Waarbij het Captain's dinner op donderdag hét culinaire hoogtepunt van de week is.

 

Speciaal Dieet? Géén probleem. Gasten kunnen bij boeking opgeven als zijn een speciaal-dieet volgen.

 

Wij beschikken over complete (aangepaste) excursies, deze kunnen eventueel als pakket bij de riviercruise ingekocht worden.

 

De MS-Viola blinkt op tal van punten uit, echter uniek is de mogelijkheid van (nacht) dialyse voor onze gasten op nagenoeg iedere aanlegplaats met (aangepaste) transfers van het schip naar de dialyse-kliniek en terug.

 

Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding.

 

Heeft u belangstelling? Op 09 Juli aanstaande bent u van harte uitgenodigd voor een uitgebreide rondleiding op de MS-Viola. Het schip ligt deze dag in Nijmegen aan de Waalkade. LET OP !!  Opgeven alleen middels onderstaand formulier!  Zo weet u precies wat u krijgt. Wij bespreken de mogelijkheden én onmogelijkheden met u, waarna u een compleet uitgewerkte offerte op maat van ons ontvangt. Wél zo duidelijk !

 

De compleet vernieuwde MS-Viola is van alle gemakken voorzien en vaart op de grote Europese rivieren. Alles aan boord ademt comfort en kwaliteit uit.


* Volpension -  Wij voeren een complete drankenkaart 


Speciaal Cruises is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

Dé Specialist in aangepaste reizen !