DOE EEN WENS

 

 

Met hart en ziel organiseert Speciaal-Reizen ieder jaar weer in samenwerking met een landelijke zorgverlener vakanties met zorg ook wel zorg-vakanties genoemd. Bij onze zorg-vakanties nemen wij, veelal zonder extra kosten,  tijdelijk de zorg over die u anders thuis zou krijgen.  

 

Als een gast zegt “Bedankt voor de fantastische vakantie, we hebben enorm genoten.”, dan is het voor ons een geslaagde vakantie. Daar doen wij het allemaal voor!  Ondanks het feit dat wij onze zorg-vakanties tegen kostprijs aanbieden, realiseren wij ons dat er toch nog mensen zijn die heel graag mee op vakantie zouden willen gaan maar om verschillende reden hun droomvakantie niet rond krijgen.

 

Hiervoor hebben wij Speciaal-reizen DOE EEN WENS in het leven geroepen.  

 

Wij geloven namelijk dat wensen levens kunnen veranderen. Kent u iemand die in gevecht is met een levensbedreigende ziekte? Meld hem/haar dan zo snel mogelijk met onderstaand formulier aan. Uit alle aanmeldingen selecteren wij 2 personen die GRATIS volledig verzorgt een 8-Daagse droomvakantie ontvangt.. Een onvergetelijke herinnering en kracht om verder te gaan!

 


Niet iedereen komt in aanmerking voor een wensvervulling. Een persoon moet in ieder geval aan een aantal basiscriteria voldoen.

 

Basiscriteria

  • De persoon heeft een beperking en/of ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.*
  • De persoon woont of verblijft in Nederland of België.
  • Er zijn geen leeftijdbeperinkingen.
  • De persoon heeft nog niet eerder een wens laten vervullen bij Speciaal-Reizen DOE EEN WENS.

 

* Onder ernstig, soms zelfs levensbedreigend verstaan wij: Een ziekte die leidt of kan leiden tot een beperking van de levensverwachting.

 

Levensbedreigend = niet per se terminaal

Soms denken mensen dat een persoon echt terminaal ziek moet zijn om aan Speciaal-Reizen DOE EEN WENS mee te mogen doen. Dat is niet zo. Met levensbedreigend bedoelen we een ziekte die (mogelijk) leidt tot een beperking van de levensverwachting. Een persoon met kanker, CF en Duchenne komt altijd in aanmerking.

 

Wie kan een aanmelding doen?

 

In principe mag iedereen een aanmelding doen. Ouders, verzorgers, familie, kinderen, kleinkinderen, vrienden, artsen, leraren. collega's etc....

 


AANMELDINGSFORMULIER  

Speciaal-Reizen DOE EEN WENS

 

 

Speciaal-Reizen DOE EEN WENS legt gegevens vast ter verwerking van de aanmelding. Ook kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit aangeven bij Speciaal-Reizen  DOE EEN WENS

 

SPECIAAL REIZEN DOE EEN WENS is een initiatief van:

Speciaal-Reizen en Rodi Media


Speciaal Cruises is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

Dé Specialist in aangepaste reizen !