Home » Corona virus en vakanties
 

Corona virus - Covid 19

Update 07 Mei 2020

 

In navolging van de verlengde maatregelen vanuit de Nederlandse overheid zoals aangekondigd tijdens de persconferentie van woensdag 6 mei 2020, hebben wij moeten besluiten om alle reizen met vertrek tot en met 25 juni 2020 te verschuiven. Wij begrijpen dat het doorschuiven van de reis een teleurstelling is voor een ieder die uitkeek naar zijn of haar vakantie, maar in deze uitzonderlijke tijden is uw en onze gezondheid het allerbelangrijkste. Wij rekenen hoe dan ook op uw begrip.

 

We krijgen veel vragen over het Corona-virus en het eventuele effect dat dit op een door u geboekte reis kan hebben. Wij begrijpen dat u vragen heeft, maar ook voor ons is niet te overzien hoe één en ander zich verder zal ontwikkelen in de komende periode. Bovendien kan elke situatie, en de regelgeving per uur weer gewijzigd worden. Laat u niets aanpraten maar ga af op het advies en oordeel van de instanties die met u en ons het beste voorhebben!

 

Uiteraard houden we nauwlettend de informatie van het RIVM en de ANVR in de gaten. Voor uw gemak vindt u hieronder een aantal handige links die mogelijk uw vragen kunnen beantwoorden.

 

RIVM
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

 

ANVR
Hier vindt u een verzameling nieuws, publicaties en veelgestelde vragen over het onderwerp 'Corona-virus COVID19'. Bekijk ook eens deze korte video met verdere uitleg en maatregelen waar de vakantieganger rekening mee moet houden.

Altijd alles tot in de puntjes geregeld . . . . 

Official Partner

 

Bekijk óók onze andere vakanties


INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen

INSCHRIJVEN VOOR ONS You-Tube Kanaal

Mis niets over de MS-Viola. Abonneer u op ons kanaal

Liever persoonlijk contact met Speciaal-Reizen bel 0481-746000

Liever persoonlijk contact?

Bel  0481-746000


Dit zeggen onze gasten over Speciaal-Reizen

Super vakantie op Curacao gehad!

 

Super en onvergetelijke vakantie gehad op het zonnige eiland. Geen 5 maar 10 sterren!!!

Allemaal perfect geregeld met de dialyse kliniek tot het vervoer toe! Een dikke pluim!

* * * * *

Mevr. T.. Bastiaanse 

 

Costa Brava - volgend jaar weer.

 

Heel fijn (zorg)hotel gehad op slecht 15 minuutjes van de Dialyse kliniek. 2 weekjes uit de sleur en mijn accu is weer vol. Bedankt Speciaal-Reizen.

* * * * *

Dhr. Willem Voets

 

Compliment Speciaal-Reizen! 

 

Alles super geregeld, vanaf het vliegveld met een privé-transfer naar het super hotel. Moderne en schone dialyse kliniek met vriendelijk Nederlands sprekend personeel. Als een koning met de privé transfer naar de dialyse kliniek en terug. SUPER, SUPER!

 

* * * * *

Peter Disveld 

 

Lees hier alle reviews - Gemiddeld 4,6 sterren