Wie zijn wij.

 

Mogen wij ons even voorstellen. Wij zijn Speciaal Reizen - dé organisator voor begeleide vakanties mét zorg.

 

 

Het Comfort van Speciaal-Reizen.

 

Het organiseren en begeleiden van een aangepaste vakantie mét begeleiding is echt een vak apart! Daar komt meer bij kijken dan menigeen denkt. Om de juiste zorg te kunnen verlenen tijdens de vakantie werken wij samen met een landelijke zorgorganisatie. Deze zorgorganisatie werkt uitsluitend met verpleegkundige en verzorgende die niet alleen over de juiste diploma's beschikken, maar ook over een ruime praktijk ervaring.

 

Zorg is altijd beschikbaar.

 

Tijdens onze begeleide zorg-vakanties is er altijd professionele zorg beschikbaar. Dag én nacht staat professionele zorg paraat om indien nodig (medische) zorg te verlenen of praktische ondersteuning te bieden. Aan alles is gedacht!

Er is heel veel mogelijk!

 

. Wij begrijpen als geen ander dat het spannend is om op reis te gaan, helemaal als u dagelijks (medische) zorg, verpleging of begeleiding nodig heeft. Daarom neemt onze afdeling ZORG altijd vooraf contact met u op. Zo kunt u al kennis maken met de begeleiding en wordt er precies besproken welke zorg en/of begeleiding u tijdens uw zorg-vakantie precies nodig heeft.

 

Het échte vakantiegevoel

 

Ons team bestaande uit reis-specialisten en zorg-professionals heeft de expertise om uw begeleide vakantie tot in de puntjes te verzorgen. Daarbij staat service, kwaliteit en persoonlijk contact altijd voorop. Wij houden van een informele sfeer en willen onze gasten vaak persoonlijk leren kennen. Zo kunnen wij ondersteunen en adviseren vanaf de boeking tot aan het vertrek naar huis en u kunt met een gerust hart op reis gaan!

 

Speciaal-Reizen een reisorganisatie die begeleide zorg-vakanties in alle facetten en in eigen beheer kan aanbieden tegen de beste prijzen!

 

Bij ons is iedereen welkom ! 

 

 

Bij ons is iedereen welkom, we stellen immers uw vakantie met verzorging samen naar wens en mogelijkheden.

 Een vakantie mét zorg op maat noemen wij dat. 

 

 

Dit alles omdat wij graag tevreden gasten zien. Wij hopen van harte u ook snel op een van onze begeleide zorgvakanties te mogen verwelkomen.

 

 

 

Mooie reizen ontstaan immers door aandacht en vakmanschap en dat is onze kracht.

 


Begeleide zorgvakantie over de Romantische rijn samen met speciaal-reizen

Zorg-vakanties met professionele begeleiding  

Dé Specialist in aangepaste reizen !