Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Speciaal-Reizen.nl  is bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), People, Planet & Profit is verankerd in ons bedrijfsproces. Dan kunt u denken aan ons product, innovatie, reiniging, afval, inkoop materialen, energie etc.

 

Enkele voorbeelden wat Speciaal-Reizen  zowel op het gebied van MVO doet:

 

– Er wordt zo ver mogelijk gebruik gemaakt van groene energie.

– We proberen restafval zoveel mogelijk te voorkomen door preventie & hergebruik

– Voor de interne papierstroom maken we gebruik van 100% van afgedankt briefpapier.

– In de keten van onze leveranciers proberen we erop aan te dringen van de bewustwording van een duurzaam beleid

– Jaarlijks sponsoren we enkele activiteiten van activiteitcommissies en de plaatselijke verenigingen

 

Wij vinden MVO belangrijk, omdat we MVO innovaties in bedrijfsprocessen willen stimuleren. Dit willen we realiseren door actief samen te werken en onze kennis te delen.

 

Duurzaam Toerisme


Duurzaam toerisme is niets anders dan reizen en tegelijkertijd rekening houden met milieu, mens, natuur en cultuur zodat reizen in de toekomst ook mogelijk blijft. De reisbranche voelt zich hierbij betrokken. Wij voldoen aan de gestelde verplichtingen conform de eisen van de Stichting Milieuzorg Reisorganisatoren. Duurzaam toerisme is niet alleen iets voor reisondernemingen. U bent als vakantieganger daarbij ook een onmisbare schakel.

 

Wij bieden de passagiers van de MS-Viola een Luxe 5 sterren cruise aan. De MS-Viola is volgens de laatste technieken (her)bouwt en bevat innovaties die haar passagiers meer comfort, luxe en veiligheid bieden. Daarbij is duurzaamheid een belangrijk aspect geweest bij het ontwerp van dit nieuwe aangepaste hotelschip.

 

De toegepaste innovaties maken uw verblijf aan boord van de MS-Viola  extra comfortabel en luxe, terwijl u ook nog eens de zekerheid heeft uw vakantie op een maatschappelijk verantwoorde wijze door te brengen.

 

Samen met ons krijgt u de mogelijkheid om comfortabel, milieubewust en maatschappelijk verantwoord op reis te gaan!

 


Speciaal-Cruises.nl  is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

Dé Specialist in aangepaste reizen !