Begeleiding tijdens uw vakantie

 

 

U wilt graag op vakantie maar u heeft dagelijks verzorging nodig?  Bij Speciaal-reizen is dat geen probleem! Speciaal voor mensen voor wie op vakantie gaan niet vanzelfsprekend is, bieden wij begeleide vakanties met professionele zorg. Onze begeleiding doet er alles aan om óók uw vakantie mogelijk te maken 

 


Een fijn gevoel, tijdens de reis is er altijd een zorgprofessional in de buurt om (medische) zorg te verlenen.

Zorg tijdens de reis

 

Een fijn gevoel . . .  tijdens de reis is er altijd een zorgprofessional aanwezig om (medische) zorg te verlenen en/of praktische ondersteuning te bieden.

 

Voorbeelden van zorg/hulp op reis zijn:

-  ADL-hulp in de touringcar, het vliegtuig of op het cruiseschip

-  Deskundig team verpleegkundigen/begeleiders met medische achtergrond.

- Hulp bij inladen van uw koffers, rollators en/of rolstoel.

- Hulp bij in- of uitstappen, bij het maken van transfers etcetera.

- Hulp bij in- of uitchecken (hotel-cruiseschip-vliegtuig)

- Hulp bij een bezoek aan het toilet.

- Hulp bij het installeren in uw kamer/cabine

- Medicatie doseren/geven/toedienen

- Eenvoudige verpleegkundige handelingen

- Etcetera . . . .


Gediplomeerde zorgverleners

 

Speciaal-reizen organiseert haar zorg-vakanties in samenwerking met een landelijke zorg organisatie. Hierdoor beschikken wij over gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Zij werken in het dagelijkse leven in de zorg en beschikken over een ruime praktijk ervaring, mede hierdoor is altijd de juiste zorg voor u geborgd Tenslotte staat uw welzijn en veiligheid bij ons op nummer 1. .

 

Alvorens u op vakantie gaat neemt onze afdeling Zorg contact met u op. Zo kunt u samen uw zorgbehoefte bespreken en wordt de zorg op uw behoefte afgestemd. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven op welke momenten u hulp nodig heeft en wat belangrijk voor u is. Ons zorgteam heeft kennis en kunde op meerdere disciplines, zo is er altijd iemand in de buurt die zorg of ondersteuning kan bieden zoals u dat wilt.

Zorgprofessionals van speciaal-reizen beschikken allemaal over de relevante diploma's en riuime praktijk ervaring.

Kan mijn mantelzorger of een familielid mee op een zorgvakantie van Speciaal-reizen? Ja Natuurlijk! Iedereen is bij ons welkom

Mantelzorger, familieleden of reispartner

 

 

Vindt u het een prettig idee als een vriend, familielid of mantelzorger mee op vakantie gaat?

 

Het geeft vaak een veilig en vertrouwd gevoel als een bekende meegaat op reis en is bovenal erg gezellig om samen vakantie te vieren. Bij Speciaal-reizen zorg-vakanties is iedereen welkom om mee te reizen en te genieten van een heerlijke vakantie.

 

De meereizende mantelzorger, vriend(in) of familielid staat het vrij om zelf eventueel zorg te geven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Hoe fijn kan het zijn om als mantelzorger even de handen vrij te hebben en alleen op stap te gaan. Er is altijd voldoende zorgpersoneel aanwezig.


Speciaal-reizen zorg-vakanties met medische verpleging

Dé Specialist in aangepaste reizen !