Annuleringsverzekering

 

Annuleringsverzekering afsluiten voorkomt dat u tegen hoge kosten oploopt bij annulering.

 

Heeft u een heerlijke vaarvakantie in het vooruitzicht. Dan mag een goede annuleringsverzekering niet ontbreken. Het kan zo maar gebeuren dat een geboekte reis niet kan door gaan waarbij de annuleringskosten kunnen oplopen tot 100% van de reissom!

 

Standaard Annuleringsverzekering

Met onze standaard MS-Viola annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw vaarvakantie moet annuleren. De annuleringsverzekering keert tot maximaal 100% van uw reissom uit.

 

Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte vaarvakantie annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard MS-Viola annuleringsverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vaarvakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsrecenen dan tot maximaal 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

 

U heeft géén recht op uitkering als u de vaarvakantie wilt annuleren omdat:

- U geen zin meer heeft;

- de weersomstandigheden niet goed zijn. Bijvoorbeeld te veel regen of te weinig zon.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de MS-Viola Annuleringsverzekering.

 


Geheel vernieuwde vakantieschip  MS-Viola bij het Deutsche Eck in Koblenz

Speciaal Cruises is onderdeel van  Speciaal-reizen.nl  

Dé Specialist in aangepaste reizen !